eh, ei oska kohe nagu midagi öelda (: Järjekordne überlahe roadtrip möödas. Hea, et jätkub miniautode traditsioon, sest hingamine/liigutamine/sirutamine on nagunii pussydele. Autosõidu märksõnadeks Satsi ära karistamine iga nurga alt, annab ikka kuradi Lätis trahvi saada iga saja meetri tagant

Latvijas Policijas is rulez. Kõik 90ndate hitid said ka läbi lauldud, jälle win.
Kontsert oli igati perfekte, kui välja arvata vähemalt tunnine passimine väljas külma käes, suitsetamine KÕIKJAL ja õhutussüsteemide absoluutne puudumine (see tõesti ikka lõi mu totaalselt outi, mina viisaka sxena pole küll harjunud, et hall aur on hapniku asemel, isegi pitis on rahval koni käes ja lustiga teistele oma paska näkku puhutakse).
Rahvast oli kõvasti ja konsapaik ka lahe getonäss, vana kinomaja ideaalne taoliste ürituste jaoks.
The Setupit ma olin õppinud kuulama ja nats kahju oli neist laval, kui inimesed järgmisteks bändideks õllega muskleid venitasid merchileti juures. Aga eks see oli oodatud ja järgmised bändid tõid tantsuplatsi täis. Ei teagi kohe mida öelda taoliste "vanade kalade" kohta, eks iga konsa ole jube tegelikult varem olnud ja kritiseerida on väga raske, kõik läks õlitatult ja oodatult.
Sain kihlasõrmuse ja roosa särgiku, loen käigu kordaläinuks.
+ lugesin Poola foorumeid ja avastasin, et ühel härral on
crush mu vastu, ma teadsin, et Nasty pusa kandmine on viga.
Ms. Terror Beatdown lõpetab.