1.

ehk siis Unrestrained. Kuna Eestis sai neid näha mõnusas intiimses õhkkonnas, kartsin, et tüübid ei suuda äkki suurt lava ära täita, väga eksisin. Laulja viskas hundirattaid ja sai arvatavasti kõige tulisemaid aplause oma sõnavõttudega. Väga karismaatiline tüüp/bänd. Fluffi pealavalt saadud emotsioon muutus veel võimsamaks aftershowl, väike undergroundklubi, kus stagedived olematult lavalt toimusid. Pooled mu juuksed jäid vist härrale hehe..aga kuidas sa saad laulda To Face A Feari ja mitte võtta lauljat kukile.
Palju õnne teile eestlased, kes ütlesid, et "ah, seda bändi ei vaata, oleme näinud juba"

2. Vitamin X
Nende tuhanded laulud minu plaadimängijas enamasti ei paikne, aga live kindlasti üks meeldejäävamaid, fun fun fun. Algusest lõpuni oli FUN !
3. Ruiner
Tundsin taas seda müstilist tõmmet lavale, mis tabab, kui hea bänd peale läheb. Enne bändi algust seisin lätlastega veidi lavast kaugemal, nii kui kostus
hello you fuckers, you assholes, you social rejects lükkasin lätlased eest ära ja lihtsalt tormasin lava poole, tähendab. Oli hea.
4. Amen Ra
Kolmest nähtud korrast kõige ideaalsem variant, päike loojus, mida enamat soovida.
5. No Turning Back
Jällegi, kodustes tingimustes ei kuula, Fluffil sai nende saatel ennast tühjaks tantsida ja karjuda (FROM ESTONIAAA ? YESSSS). Mõistsin ka miks circle pitid vajalikud on, peale seda üüratut jooksurada, mis hõlmas tervet platsi (kus ma olin ka sunnitud umbes esimest korda elus osalema) oli ülimeeldiv tühjal platsil tantsida. Osalesin esimest korda ka selles rongi tegemises või mis iganes, muul ajal ei osaleks, aga seekord oli ka lemmiksõna..fun !
Mainiks veel Iron Lungi, sest see oli lihtsalt nii teistmoodi; The River Cardi, sest neile naised meeldivad; Punchi, sest mulle meeldivad naised; Cruel Handi, sest sai kõige kurjemaid tantsusamme teha; Nine Elevenit, mis ei ole üldse metal ja lõpuks...The Zs'id, mida ma ei näinud (sain hiljem selle eest peapesu).