viimase tõuke selle teema tegemiseks sain, kui kuulsin kuidas rise against'i konsa ajal animal rights'i infolauda teinud inimesed mulle rääkisid kuidas neil läks. olen juba vist siin foorumis öelnud, et tean juba mitu aastat, et eestlane ja mõtlemine/aktivism väljaspool valimisperioodi (kui on vaja teha raske valik 5 samasuguse erakonna hulgast) ei käi kokku, aga ikkagi. kui rise against'i "fännid" veganismi teema väljanaeravad on veits haige, arvestades, et bänd ise tahtis, et see laud seal oleks.
siin foorumis eriti debiilikuid ei ole, et kui palju te pöörate üldse tähelepanu sellele, millest lauldakse? vahest tundub, et keskmine pikatukaskenelaps eestis ongi lihtsalt "oh mine munni, kui vinge breakdown! moshime! pärast ostan selle laheda x'idega särgi ka!". asi pole ainult muidugi sxe teemas, mis on enamasti igaühe enda valik. eriti haige on see, kui tüübid kannavad bändi, kel vaated tugevalt anti-rassistlikud ja anti-homofoobsed, särki, teevad vabal ajal neegri-ja pedenalju...
mul polnud piinlik, kui kingdom tahtis veganeid näha ja tõusis kolm kätt, küll on piinlik, kui viinapudeli ja suitsuga jorss sxe särki kannab.
et jah, rant /off

"dance and laugh and play.
ignore the message we convey.
it seems we're only here to entertain.
a rebellion cut-to-fit.
i refuse to be the soundtrack to it.
while we entertain we're still knee-deep in shit.
there's something wrong inside.
we've played it safe, enjoyed the ride.
you won't like this but i've something to confide.
we stand for something more than a faded sticker on a skateboard."