Kõik ajad on UTC

Postita uus teema Vasta teemale  [ 116 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Autor Sõnum
 Postituse teema: Re: youtube thread
PostitusPostitatud: P Juun 20, 2010 12:17 pm 
Kasutaja avatar

avastasin, et Trapped Under Ice on vahepeal Belivele video meisterdanud, näeb umbes täpselt selline välja nagu ma oleks lootnud.

Trapped Under Ice - Believe

Uus plaat on kuudega ikka kõvasti külje alla pugenud, Believe üks kindlaid lemmikträkke, mis kohe kõrva jäi (+ Gemini ofc). Kuigi paljud TUId üsna naljabändiks peavad vist, pean tunnistama, et kardetavasti tegu ühe minu suurima lemmikuga.

Ei jõua sügisest Bane/TUI/Alpha & Omega tuuri ära oodata, peale Fluffi kindlasti aasta sündmused minu jaoks. Loodan, et saan raha muretsetud vähemalt kolmeks konsaks..hell yess

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: P Juun 20, 2010 12:21 pm 
Kasutaja avatar

TUI vox ikka üle prahi nooo. mmm

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: P Juun 20, 2010 12:39 pm 
Kasutaja avatar

ja wtf, guest vocals, see on Stouti vox seal, täielik üllatus taas, kõlas küll tuttavalt aga välja ei uurinud kellega täpselt tegu, päris hull. Ei teadnudki, et tüüp on mustanahaline :) Anyway, Stout mu playeri beatdown osakonda aastaid vägistanud on, viskan hea tundega kohe Point Of No Returni peale, parim album..Pete Moss..mmm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: E Juun 21, 2010 4:20 pm 
Kasutaja avatar

Integrity - Micha (Those Who Fear Tomorrow)

vana ja hääd kraami, see laul paneb mind tahtma noaga diivanisse kaevuda. badass.
Oleks pidanud selle Madball/Terror/Cruel Handi jne konsa asemel Integrityt hoopis Poola vaatama minema, kahetsen ikka veits.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: T Juul 06, 2010 8:49 am 
Kasutaja avatar

Fucked Up and Brokencyde sitting in a tree..

ehk.. the most DIY band in this world today

lugu
Eile lasi Koit Raudsepp R2-s Fucked Upi, kuna ma tavaliselt raadiot ei kuula, tuli see väga laheda üllatusena. Minu rõõmu vähendas minimaalselt Fucked Upi nimetamine hard rockiks. Ei plaaninud antud vidi siia panna, aga eilne oli ILMSELGELT märguanne, et seda tuleb teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: K Juul 14, 2010 3:57 pm 
Kasutaja avatar

Set Your Goals - Gaia Bleeds (Make Way for Man)

Paar päeva tagasi lasid kutid uue vidi välja. Nii kaua kui mäletan, olen siiralt põlanud igasuguseid pop punk bände, kutsunud neid muusika põhjakihiks. Kui kaugelt nasaalhäält hüüdmas kuulsin, pöörasin selja ja palusin, et see haihtuks õhku. Nüüd ma olen viimasel ajal vägevaid edusamme teinud ja vaikselt nautima õppinud (ja poole vähem mõnitan tuttavaid, kes ntks Green Dayd kuulavad). Anyway, eelmine plaat minu kõrvade sisse ei mahtunud ja peale esimese laulu kuulamist klõpsasin masinavärgi kinni. AGA nüüd, paar kuud tagasi omandasin This Will Be the Death Of Us'i, ja WOW, see plaat on püsinud mu topis sellest ajast saati (teene võib olla muundumisel pigem meloodiliseks hc-ks). Väga hästi valitud külalisvoxid, kasvõi siinsamas..Jon Gula, teeb meeldivalt mehiseks asja. Vinnie Caruana, kelle häält kuuldes süda iga kord verd tilgub, et ta on valinud HC bändi tegemise asemel suitsused baarid ja lollakad indierocklauluksed. JA siis Hayley Williams, keda ma tunnen peamiselt tema rindade ja fakti järgi, et ta laulab Paramores ja, et kõikidele väikestele tüdrukutele meeldib Paramore (ja ma tean mõnda täitsa suurt poissi ka). The Few That Remainis siis..kerin automaatselt sinna 1:30 piirimaile ja mõtlen WHOA, seda tüdrukut on vaja laulma HC bändi, mitte huulepulgareklaamidesse poseerima. Album on paksult täis topitud väärt tracke (Summer Jam.. Dan's dad dropping of the van for the Make Move Tour. We're meeting up soon with The Warriors...meenuvad jutud, kuidas The Warriors & Set Your Goals käisid vaime jahtimas ja kuidas sõdalased hirmust püksi pidid tegema; Look Closer..Walk on the white line. Brainwashed.Walk on the same side. Brain dead.It's secure and safe like you need it all to be....lihtsalt väga hea ideega laulusõnad).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: K Juul 14, 2010 3:59 pm 
Kasutaja avatar

holy crapings, ma nüüd ei tea, mis ma öelda tahtsin selle mulaga. get tha album ya'll ?

Seniks võib ntks armuda Caruana-poissi

Set Your Goals - This Will Be The Death of Us

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: K Juul 14, 2010 5:19 pm 
Kasutaja avatar

Ma pole küll sellest bändist enne kahe eelneva video vaatamist midagi kuulnud aga nähtu põhjal ma küll neid pop-punk'iks ei julgeks nimetada, kui üldse millekski siis lihtsalt popiks. Asi on selles, et see kunagine ninahäälega pop-punk (Blink 182, Goldfinger, Millencolin, Lagwagon, Green Day jpt) suutis selle sõna "punk" seal välja mängida ning olgugi, et asjale anti laiatarbekauba nägu, jättis bändide lohakus (nii olekus kui pillimängus) ja mentaliteet niivõrd-kuivõrd kokkuvõttes ikka hea maitse suhu. Nüüdseks on see kõik asendunud tuima steriilsusega, kliinilise täpsusega, millega muusikat tehakse - raadiosse see muidugi kõlbab.

See esimene lugu oli muidu OK. Mingi filtri läbi võib isegi öelda, et näed proovivad hardcore'i teha ja meele teeb rõõmsaks, et sellised populaarsed bändid ikka veel keskkonnateadlike sõnumitega enda videosid ehivad (mis sest, et asi on juba musikaalses mõttes klišee... võinoh, vähemalt sellised üldtuntud õpikutõed), vähemalt jätab sihtgrupp üht-teist peale video vaatamist kõrva taha. Props ka ühele vokalistile The Gaslamp Killer'i särgi kandmise eest - see juut on MEES!

Loomulikult ei kuulu ma selle muusika sihgruppi aga leidsin, et pean enda arvamust avaldama. Muidu spämmib Kät siin üksi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: K Juul 14, 2010 5:26 pm 
Kasutaja avatar

http://www.youtube.com/watch?v=BmsbobsA7w8

See on siiski kõige hullem sellest uuest trendist "paneme karmi vokaali, pehmo vokaali ja breakdown'id ühte karpi ja loksutame"... mu väiksele õele samas vist meeldib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: K Juul 14, 2010 6:12 pm 
Kasutaja avatar

janile meeldib ka. aga samas kui taustaks mängib, siis ei häiri yldse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: K Juul 14, 2010 6:15 pm 
Kasutaja avatar

samas nyyd kuulasin terve loo lõpuni. oleksin selle metalcore'i breakdowni välja jätnud, oleks lihtsalt rõõmus palava ilma lugu. õlli juua, hullu panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: K Juul 14, 2010 6:39 pm 
Kasutaja avatar

mul tekkis küsimus, et kuna sellised videod ära lõppevad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: N Juul 15, 2010 1:24 pm 
Kasutaja avatar

kbong Wrote:
Ma pole küll sellest bändist enne kahe eelneva video vaatamist midagi kuulnud aga nähtu põhjal ma küll neid pop-punk'iks ei julgeks nimetada, kui üldse millekski siis lihtsalt popiks. Asi on selles, et see kunagine ninahäälega pop-punk (Blink 182, Goldfinger, Millencolin, Lagwagon, Green Day jpt) suutis selle sõna "punk" seal välja mängida ning olgugi, et asjale anti laiatarbekauba nägu, jättis bändide lohakus (nii olekus kui pillimängus) ja mentaliteet niivõrd-kuivõrd kokkuvõttes ikka hea maitse suhu. Nüüdseks on see kõik asendunud tuima steriilsusega, kliinilise täpsusega, millega muusikat tehakse - raadiosse see muidugi kõlbab.

Ma kardan, et aastatega siiski nats muutub määratlus ka, üldiselt mulle ei meeldi üldse mingeid koodnimetusi kasutada, aga kuna teistele meeldib, siis ma maailmast haarasin selle, et Set Your Goals = pop-punk @2010. Minu arust pole need 90ndate põhibändid sõna "punk" sekundikski suutunud välja mängida, midagi nad kindlasti tegid, aga punk..mind alati on häirinud see kergelt..kui punk tähendab, et pilli ei oska mängida, siis kahtlemata muidugi. Aa pmtselt kõik need bändid on The Offspringi koopiad ja koopiad mulle meeldivad.
Saan aru liigsest täpsusest jne aga Set Your Goalsi puhul absoluutselt ei häiri. Minu poolt tuusik arvatavasti kõige kohmakamale esilauljale üldse, kes Integrity särgi selga oli visanud, MEES.

Kui uus plaat tundub poppungist kaugemal, siis noh..näide eelmiselt plaadilt : http://www.youtube.com/watch?v=FicQ4hBB ... re=related

Ma loodan, et sa Set Your Goalsi hetkekski A Day To Rememberiga praegu ei võrrelnud, SYG ikka tõsine kvaliteetmuss võrreldes Nr. 2-ga.

xxx Wrote:
mul tekkis küsimus, et kuna sellised videod ära lõppevad?

Vana mees tahab koju ?

Meenusid veel jutud, et USAs viimastel aastatel ükski SYG live ei lõppenud ilma suurema kakluseta, kiirabi on ootel. USAs bänd just HC ringkondades väga armastatud, aga ma ei kujutanud ette, et kari kappe koguneb uksetaga ja siis tõmbavad üksteisele seal molli, aga võib olla...
http://www.youtube.com/watch?v=nCoMSL0h ... re=related
..äkki isegi kujutab ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: N Juul 15, 2010 1:24 pm 
Kasutaja avatar

tänud häält tegemast btw, üksi mulle meeldib rääkida, aa vahest mitte palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: N Juul 15, 2010 8:52 pm 
Kasutaja avatar

Kät Wrote:
Vana mees tahab koju ?

vana mees ei viitsi stimuleerivaid ebareaalsusi vaadata koguaeg. hehee.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: E Aug 02, 2010 5:42 pm 
Kasutaja avatar

Mõtlesin millega Rotting Out üldse tänapäeval tegeleb, pole nagu nendest mõnda aega juba kuulda olnud. Hea teada ikka, et vana hea...

Meanwhile at West Coast

Üles
 Profiil  

Näita postitusi viimasest:  Sorteeri:  
Postita uus teema Vasta teemale  [ 116 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5

Kõik ajad on UTC

Kes on online

Kaustajad vaatamas seda foorumit: Pole registreeritud kasutajaid ja 1 külaline

Sa ei saa postitada uusi teemasid siia foorumisse
Sa ei saa vastata teemadele siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada manuseid siin foorumis

Otsi:
Hüppa lehele: