kbong Wrote:
Ma pole küll sellest bändist enne kahe eelneva video vaatamist midagi kuulnud aga nähtu põhjal ma küll neid pop-punk'iks ei julgeks nimetada, kui üldse millekski siis lihtsalt popiks. Asi on selles, et see kunagine ninahäälega pop-punk (Blink 182, Goldfinger, Millencolin, Lagwagon, Green Day jpt) suutis selle sõna "punk" seal välja mängida ning olgugi, et asjale anti laiatarbekauba nägu, jättis bändide lohakus (nii olekus kui pillimängus) ja mentaliteet niivõrd-kuivõrd kokkuvõttes ikka hea maitse suhu. Nüüdseks on see kõik asendunud tuima steriilsusega, kliinilise täpsusega, millega muusikat tehakse - raadiosse see muidugi kõlbab.
Ma kardan, et aastatega siiski nats muutub määratlus ka, üldiselt mulle ei meeldi üldse mingeid koodnimetusi kasutada, aga kuna teistele meeldib, siis ma maailmast haarasin selle, et Set Your Goals = pop-punk @2010. Minu arust pole need 90ndate põhibändid sõna "punk" sekundikski suutunud välja mängida, midagi nad kindlasti tegid, aga punk..mind alati on häirinud see kergelt..kui punk tähendab, et pilli ei oska mängida, siis kahtlemata muidugi. Aa pmtselt kõik need bändid on The Offspringi koopiad ja koopiad mulle meeldivad.
Saan aru liigsest täpsusest jne aga Set Your Goalsi puhul absoluutselt ei häiri. Minu poolt tuusik arvatavasti kõige kohmakamale esilauljale üldse, kes Integrity särgi selga oli visanud, MEES.
Kui uus plaat tundub poppungist kaugemal, siis noh..näide eelmiselt plaadilt :
http://www.youtube.com/watch?v=FicQ4hBB ... re=relatedMa loodan, et sa Set Your Goalsi hetkekski A Day To Rememberiga praegu ei võrrelnud, SYG ikka tõsine kvaliteetmuss võrreldes Nr. 2-ga.
xxx Wrote:
mul tekkis küsimus, et kuna sellised videod ära lõppevad?
Vana mees tahab koju ?
Meenusid veel jutud, et USAs viimastel aastatel ükski SYG live ei lõppenud ilma suurema kakluseta, kiirabi on ootel. USAs bänd just HC ringkondades väga armastatud, aga ma ei kujutanud ette, et kari kappe koguneb uksetaga ja siis tõmbavad üksteisele seal molli, aga võib olla...
http://www.youtube.com/watch?v=nCoMSL0h ... re=related..äkki isegi kujutab ette.